Information

Möte 30/3

Igår hade vi ett möte som mestadels kom att handla om den kommande feministiska filmfestivalen som vi i F! Jämtland är med och anordnar. Vi har spikat datum och filmer (kommer snart upp här och på Facebook), men det finns en del kvar att planera. För det första måste vi ha folk på plats, så för medlemmarna kommer här en liten påminnelse: senast den 13/4 ska man ha anmält vilket/vilka datum man kan deltaga. Vi har tänkt att ha fika och diskussion efter filmen så det kommer alldeles säkert bli jättekul och intressant!

Förutom filmfestivalen pratade vi om lite ditt och datt, bland annat förtydligade vi sekreterarens roll som numera förutom att skriva protkoll även kommer att uppdatera hemsidan (så håll koll här!), Facebook-sidan och skriva en dagordning tills nästa möte.

Till hösten bestämde vi oss också för att välja ut några fokusområden/frågor som vi kommer jobba extra kring så vi får igång en feministisk debatt här i jämtland! Alla jämtlandsfior kan klura lite över sommaren vilka frågor som ni tycker är viktigast!

Det som är på gång närmast är besök på RFSL:s Gaycafé 7/4, filmmöte 14/4 och studiecirkel 12/4. På studiecirkeln som börjar kl 17.00 på Tingshuset i Östersund kommer vi att diskutera texten ”Inte den typ som gifter sig – feministiska samtal om
äktenskapsmotstånd” avAnna Adeniji. Spännande diskussion förväntas!

Hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s