Information

Är du vår nästa gästpostare? Kom ihåg att förnya ditt medlemskap nu!

Vår blogg har som ett av sina syften att informera om Feministiskt Initiativ och vad som är på gång för partiet inom Jämtland. Men den kan även användas för att visa upp oss medlemmar och de frågor vi brinner för. Inom kort kommer du som är medlem få möjlighet att vara gästbloggare och att presentera dig själv. Antingen det ena eller det andra eller både ock.

Vi kommer att lägga upp ett frågeformulär här, som du kan besvara och maila till oss så blir det sen ett blogginlägg. Du kan även skriva  om en fråga du brinner för, ett debattinlägg du vill få ut, hur det är att vara medlem i Feministiskt Initiativ där du bor, var du ser att Feministiskt Initiativ kan ge mest effekt i Jämtland, om ett område du känner till och där det behövs en feministiskt politik. Kort sagt, om du har något som rör och berör Jämtland och Feministiskt initiativ, här kan du få utlopp för det.

Du kan skicka din text till jamtland@feministisktinitiativ.se. Du kan skriva under med ditt namn, eller enbart med ”Medlem i Feministiskt Initiativ”, vi meddelar dig om och när din text kommer att bli publicerad. Om du vill ha en bild med ska det vara en bild som du har rättigheterna till och som du tillåter oss att publicera.

Kom igen, nu visar vi världen att Jämtland finns och att vi brinner för det här!

Medlemskap

Så här i räkningstider: kom ihåg att betala ditt medlemskap för nästa år, du kan hitta information HÄR!

Om du inte är medlem än kan du bli det HÄR! Ett medlemskap i Feministiskt Initiativ innebär ett automatiskt medlemsskap även i FI Jämtland om du bor och verkar i länet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s