Aktuellt / Information / Pepp

TV4 morgon och vad vi nu ska göra: Synas och höras!

Idag var en av våra talespersoner med i TV4:s morgonprogram:

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/schyman-blockpolitiken-blockerar-3024740

Gudrun pratar om vårt goda läge, Feministiskt Initiativ kan vara det parti som löser upp den blockpolitik som precis lamslagit Sveriges utveckling. Vi kan komma in och låsa upp positionerna. Nu måste alla aktivister upp på banan igen. Fördelen vi har från det förra valet är att vi nu sitter i tretton kommuner och syns i den politiska debatten på ett helt annat sätt i de största kommunerna. vi får dessutom valsedlar distribuerade den här gången, och förstagångsväljarna är fler och många av dem stöttar oss.

”Vi blev beskyllda att inte kunna räkna och att det skulle bli kaos om vi kom in. De som sitter nu gör inget annat än att räkna och de har skapat kaos.”

Feministiskt Initiativ ska vitalisera demokratin!

För att vi ska kunna göra det är det viktigt att vi syns och märks och att vi berättar vad vi står för! Vi har inget ”maskineri att dra igång”, inga avlönade valarbetare och ingen partikassa att tala om. Det hamnar på oss, alla vi aktiva medlemmar runt om i landet. Det är vi som ska synas och märkas och sprida vårt politiska budskap!

IMGP2962

Om du har tankar, idéer och uppslag om hur vi skulle kunna kampanja, så vi når hela Jämtland, hör gärna av dig här, eller via vår mail jamtland@feministisktinitiativ.se. Kom på det medlemsmöte vi har den 15 december, mer information hittar du HÄR! I förra valkampanjen syntes Östersund och Härjedalen mest, i den här är det bra om hela Jämtland kan synas. Du medlem som sitter ute i länet och känner att du gärna gör något just där du bor, använd styrelsen och/eller facebook för att komma i kontakt med fler medlemmar på din ort, och planera er lokala kampanj. Vi hjälps åt så blir det bra!

Ut med rasisterna,
In med feministerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s