Aktuellt / Information / Pepp

Valfonden!

Vårt styrelsemöte i går blev tyvärr inställt på grund av sjukdom. Vi hoppas kunna ha det till veckan i stället och börja planera hur vi ska valkampanja. Om du vill engagera dig, eller bara har bra idéer och tankar om hur vi ska kampanja, kom till vårt medlemsmöte på måndag! Läs mer HÄR!

Visserligen får Feministiskt Initiativ partistöd nu, efter det fina resultatet i höstens val, men partistödet räcker inte till att finansiera ytterligare en valkampanj. Återigen behöver vi alltså fylla på valfonden. Valfonden används till olika former av kampanjmaterial och till resor för våra kandidater. Hur du kan bidra ser du HÄR!

Ett annat sätt att bidra till Feministiskt Initiativ är att bli medlem eller förnya sitt medlemskap. Du har väl inte glömt bort att betala medlemsavgiften för 2015? I så fall kan du se hur du gör HÄR för att bli ny medlem och HÄR för att förnya ditt medlemskap!

Angående insamling av pengar, hur går det i musikhjälpen för de olika FI-insamlingarna? ”Vi som röstar på FI” går bäst, du kan följa dem/bidra HÄR! Unga feminister har även de fått in pengar, följ dem/bidra HÄR. Auktionen av en fika med Gudrun har stannat upp, så även om du inte hr möjlighet att själv buda så kanske du kan peppa andra? HÄR går det att lägga bud.

IMGP1211

Extra valet kan formellt utlysas först 29 december, så ännu är det inte säkert att det blir av. Men vi kan börja ladda i det lilla på att färga Jämtland rosa. Genom att till exempel se vad som finns hemma som är rosa och som kan få användas lite extra om det blir ett extra val. Kolla i dina skåp och lådor hemma så du kan vara en del av det rosa när vi drar igång kampanjen! Stort som smått går att bidra med, här är ett förslag:

20140905_235423

Förbered dig oxå gärna genom att läsa in dig på vår politik, som du hittar HÄR. Om du vill diskutera politiken och tillsammans med oss andra lära dig mer, följ med i den digitala studiecirkeln på bloggen, som startade HÄR!

fimc3b6nster1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s