Aktuellt / Information

Sista chansen!

Nu är sista chansen!

Sista chansen för den här gången att komma med på kongressen och där ha en direkt möjlighet att vara med och skapa vår fortsatta politiska inriktning! Vi är redan några från FI Jämtland som är anmälda, men det skulle vara kul om vi blev flera!

MISSA INTE PARTIKONGRESSEN 13-15 FEB
På onsdag, den 14 januari, är det sista dagen att anmäla sig till årets stora händelse: partikongressen i Örebro. Samma dag är sista dagen för att betala medlems- och kongressavgiften för rätten att delta och ha rösträtt.

Kongressen 2015

Du anmäler dig HÄR!

Inför kongressen 2015DAGS ATT KOLLA DIN MAIL
Har du anmält dig till kongressen, dubbelkolla att du fått en bokningsbekräftelse per mail. Annars: anmäl dig på nytt!

Och än viktigare: du som anmält dig och fått en bekräftelse, har 1 dag på dig att betala in medlems- och kongressavgift. Det är medlemsavgift för 2015 som gäller och har du frågor, maila till medlem@feministisktinitiativ.se eller förnya ditt medlemsskap via sms. Skicka: fimedlem förnamn efternamn kommun epost till 72550. Då betalar du alltid 50 kr.

Om du inte betalt den 14:e januari (onsdag), har du enligt stadgarna ej rösträtt på kongressen.

All info om kongressen finns HÄR!

Om du bor och verkar i Jämtland och har anmält dig, tala gärna om det för oss andra som ska åka, så vi kan förbereda oss tillsammans. Skriv en kommentar till det här inlägget, använd vår facebookgrupp eller skicka oss ett mail: fijamtland@feministisktinitiativ.se

Även om du inte planerar vara med på kongressen:

DAGS ATT FÖRNYA DITT MEDLEMSKAP!
Ett medlemskap i Feministiskt initiativ gäller per kalenderår – därför behöver du nu behöver förnya ditt medlemskap! Detta gör du genom att fylla i formuläret HÄR. (Om du blev medlem efter 30/10 gäller ditt medlemskap för 2015 också!) Vi i vill att alla som stöder vår politik ska kunna gå med i Feministiskt initiativ – därför är medlemskapets kostnad valbar mellan 50 och 500 kronor.

Förnya medlemsskap 2015

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s