Pepp

Pepp!

I dag blir det ett kort peppinlägg!

FIna siffror i den senaste opinionsmätningen, se HÄR! ”Feministiskt initiativ går fram starkt, från 1,7 till 3,1 procent.”

Vi har fått in två insändare senaste vecken, om snöröjning (läs HÄR och blogginlägg HÄR) och om sex och samlevnadsundervisning (läs HÄR och blogginlägg HÄR). Det om snöröjning är den med råge enskilt mest delade insändaren på Länstidningen den här veckan. Den har även fått några kommentarer. Några som håller med, några som inte håller med och några som med flit missförstår, så gå gärna in och kommentera du med!

Du kommer väl ihåg att betala din medlemsavgift? Med den kan du vara säker på att du blir inbjuden till alla våra medlemsaktiviteter i vår. Inom kort kommer inbjudan till att diskutera motioner inför kongressen, och efter det blir det kick off för en studiecirkel i feministisk politik. I slutet av mars har vi årsmöte, håll ögonen öppna efter kallelsen! Det finns även andra saker på gång för våren, betala, så du inte missar nått! Om du inte fått mail med påminnelse kolla HÄR, om du är ny medlem, gå in HÄR!

blom 3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s