Aktuellt / Information

Det händer saker i FI Jämtland!

Som vi tidigare berättat kommer vi dels att ha ett möte innan kongressen, för att gå igenom motionerna, och sen kommer vi igång med intern utbildning helgen efter kongressen. Dessutom kan kongressen bli extra intressant för oss och vi har fått en intrenationell förfrågan!

Här är mer detaljerad information:

10/2, tisdag 1800-2000. ABF Midgårdsgatan 8, Östersund

Vi går igenom motionerna, diskuterar det vi ser som intressant och viktigt, hjälper kongressdeltagarna att förbereda sig och får möjlighet att vara med och påverka! Vi bjuder på fika! Det kommer att finnas ett evenemang på facebook, men kom förbi även om du missat att anmäla dig.

22/2, söndag 1200-1500, ABF Midgårdsgatan 8, Östersund

Utbildningsdag! Vi kommer att rapportera från kongressen, och sen påbörjar vi internutbildning inom feministisk politik. Vi går igenom några grundläggande begrepp och börjar titta på det politiska programmet. Anmäl dig via evenemang på facebook eller mail till jamtland@feministisktinitiativ.se. Om det finns intresse blir det här första delen av en studiecirkel, och på träffen diskuterar vi hur ofta vi ska träffas och vilka dagar och tider som passar bäst.

Valberedningens förslag

Inför kongressen är vi två från FI Jämtland som är nominerade till styrelsen, läs mer HÄR. Ingrid är med i valberedningens förslag, men även My Svensk är nominerad och kan därmed väljas in. Vi hoppas att FI Jämtland får med representation i styrelsen för Riks. Deras presentationer på bloggen hittar du HÄR och HÄR!

Vi har blivit tillfrågade av 8 mars kommittén i Trondheim att komma till dem och hålla ett homeparty någon av dagarna innan 8 mars samt att vara huvudtalare på den demonstration de håller 8 mars. Vi har tackat ja till inbjudan och Ingrid Mårtensson, Sofie Hamberg och Nova Hamrén är de som preliminärt kommer att åka.

Det händer saker i FI Jämtland! Om du vill vara aktiv del är det nu det händer! För att kunna tala på homeparty, som vi på sikt alla ska kunna göra, är det bra att ha deltagit i diskussioner, vilket studiecirkeln ger möjlighet till. Vi kommer även att planera egna aktiviteter 8 mars och det är snart dags för årsmöte, kallelse kommer i god tid innan, mötet är i slutet av mars.

Avslutar med en länk till ännu en insändare vi fått in. Samma som tidigare, men nu i Östersundsposten och med lite mer rättvisande rubrik! Läs den HÄR!

blom 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s