Information

Flera aktiviteter på gång, häng på!

Vi har en späckad vår framför oss, massor av roliga möten och aktiviteter på gång. Här kommer en påminnelse av några jag berättat om tidigare och några nya datum att skriva in i kalendern!

10/2, tisdag 1800-2000. ABF Midgårdsgatan 8, Östersund

Vi går igenom motionerna, diskuterar det vi ser som intressant och viktigt, hjälper kongressdeltagarna att förbereda sig och får möjlighet att vara med och påverka! Vi bjuder på fika! Anmäl dig gärna via evenemanget på facebook, HÄR, eller maila till jamtland@feministisktinitiativ.se så vi kan beräkna hur mycket fika vi ska ta med, men om du glömt att anmäla dig går det bra att ändå komma!

13-15/2: Kongress i Örebro

22/2, söndag 1200-1500, ABF Midgårdsgatan 8, Östersund

Utbildningsdag! Vi kommer att rapportera från kongressen, och sen påbörjar vi internutbildning inom feministisk politik. Vi går igenom några grundläggande begrepp och börjar titta på det politiska programmet. Om det finns intresse blir det här första delen av en studiecirkel, och på träffen diskuterar vi hur ofta vi ska träffas och vilka dagar och tider som passar bäst. Vi bjuder på fika! Anmäl dig gärna via evenemanget på facebook, HÄR, eller maila till jamtland@feministisktinitiativ.se så vi kan beräkna hur mycket fika vi ska ta med, men om du glömt att anmäla dig går det bra att ändå komma!

24/2, tisdag 1800-2000, ABF Midgårdsgatan 8, Östersund

Planeringsträff! Vi träffas och planerar våra aktiviteter den 8 mars. Var med och dela dina idéer! Vi bjuder på fika! Eftersom några av våra medlemmar (Ingrid Mårtensson, Sofie Hamberg och Nova Hamrén) kommer att företräda Feministiskt Initiativ i Trondheim den 8 mars, så är det viktigt att vi får flera som kan täcka upp på hemmaplan! Anmäl dig gärna via evenemanget på facebook, HÄR, eller maila till jamtland@feministisktinitiativ.se så vi kan beräkna hur mycket fika vi ska ta med, men om du glömt att anmäla dig går det bra att ändå komma!

8/3, Internationella kvinnodagen

Tid, plats och aktivitet bestämmer vi på planeringsmötet.

Preliminärt 24/3, tisdag 1800, Årsmöte 2015

Kallelse kommer till alla som betalt sin medlemsavgift!

Eftersom vår fantastiska ordförande My Svensk beslutat att flytta från Jämtland så går jag, Ingrid Mårtensson, in som ordförande fram till årsmötet, och suppleant Nova Hamrén går in som ordinarie ledamot. Till årsmötet vill vi ha din nominering, antingen kan du nominera dig själva eller så kan du nominera någon annan du tycker passar (det är bra om du frågar den personen först). I kallelsen till årsmötet kommer det finnas instruktioner för hur du nominerar och motionerar, men nomineringar kan du redan nu skicka till oss på vår mail, jamtland@feministisktinitiativ.se

Ingrid Mårtensson
Ordförande FI Jämtland

IMGP0795rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s