Aktuellt / Information / Pepp

Upprop till alla aktivister!

I dag vill jag påminna alla aktivister därute om vad som är på gång!

8 mars!

Vi har planeringsdag 24/2, tisdag 1800-2000, ABF Midgårdsgatan 8, Östersund, men behöver redan nu någon som kan vara med på möten med Region Jämtland Härjedalen för att planera ett evenemang i teaterns foajé (Östersund) den 8 mars. Maila oss så snart som möjligt om du vill aktivera dig! jamtland@feministisktinitiativ.se

Medlemsavgiften!

I dagarna går kallelsen ut till vårt årsmöte, och om du ska ha rösträtt och kunna bli invald själv till styrelsen behöver du ha betalt innan mötet! Du ser hur du gör HÄR, och om du har någon i din närhet som vill bli medlem så kan de bli det HÄR.

Nomineringar!

Du kan redan nu nominera dig själv eller någon du har förtroende för (fråga personen först!) till styrelsen för FI Jämtland. Maila din nominering med namn, ålder, ort samt varför du tycker att personen är lämplig för en post. Du kan också nominera eller kandidera under mötet.

Studiecirkel!

22/2, nu på söndag, träffas vi 1200-1500 på ABF Midgårdsgatan 8, Östersund. Vi kommer att rapportera från kongressen, och sen påbörjar vi internutbildning inom feministisk politik. Vi bjuder på fika! Anmäl dig gärna via evenemanget på facebook, HÄR, eller maila till jamtland@feministisktinitiativ.se så vi kan beräkna hur mycket fika vi ska ta med, men om du glömt att anmäla dig går det bra att ändå komma! Du får dessutom chansen att träffa mig, den alldeles nyvalda styrelsemedlemmen i Feministiskt Initiativ!

Vi ses!

Ingrid Mårtensson
Ordförande FI Jämtland
Vice kassör Feministiskt initiativ

IMGP4982rev

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s