Information / Pepp

8 mars, Skucku Bygdegård

Den 8 mars firades internationella kvinnodagen, mellan klockan tolv och sjutton, på Skucku bygdegård. Feministiskt Initiativ var på plats, smyckade med fina FI-ballonger och flera av besökarna var intresserade av oss och kom fram och ville prata.

IMGP4476rev1

Bygden visade upp sig från den bästa sidan med runt 30 kvinnliga utställare och tal om jämställdhet. Vi var där, vi var på plats och vi tog plats!. Vi gör det tillsammans!

För dig som vill lära dig mer om feministisk politik så är det fortfarande inte för sent att anmäla sig till vår studiecirkel, som startar på måndag, 16 mars, klockan 1800, i ABFs lokaler på Midgårdsgatan 8 i Östersund. Du kan anmäla dig HÄR, eller via ett mail till jamtland@feministisktinitiativ.se.

Jag vill även passa på att påminna om vårt Årsmöte, som genomförs tisdag 24 mars, även det i ABFs lokaler, i samband med att vi har ett av studiecirkelns möten, där vi pratar om Kongressen och hur politiskt arbete går till. Vi startar 1800 i ABFs lokaler på Midgårdsgatan 8 i Östersund. Du kan anmäla dig HÄR, eller via ett mail till jamtland@feministisktinitiativ.se. 

Kom i håg att betala din medlemsavgift innan mötet! Du kan se hur du gör det HÄR!

Studiecirkelledare
Ingrid Mårtensson
Ordförande FI Jämtland

Rosa höst 7

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s