Aktuellt / Information / Pepp

8 mars Östersund

Region Jämtland Härjedalen höll i ett arrangemang i Östersund den 8 mars, ”Feminism för allas lika värde”. Storsjöteatern fylldes av föreningar och verksamheter som på ett eller annat sätt engagerar sig i kvinnors situation, i Sverige och i världen.

FI Jämtland var på plats, målade ett #rosa8mars, delade ut flyers, broschyrer och pins, samt diskuterade feminism med intresserade besökare.

IMGP4783rev

Vi delade bord med Zonta, Östersund, en förening vars syfte är att förbättra kvinnans ställning i världen.

Det var ganska mycket folk, med tanke på att det ändå var söndag. Synd att Gregoriemarknaden hade sin sista dag på lördagen, annars hade det nog kommit ännu fler!

IMGP4773rev

Vi fick frågor om lokalföreningen och hur det går att komma i kontakt med oss. Vi hade våra egentillverkade flyers att dela ut, på dem finns all information om hur du hittar FI och FI Jämtland på nätet, och även hur du blir medlem.

IMGP4775rev

Rekommendationen till alla besökare var att kolla in facebook (HÄR och HÄR) och den här bloggen för att på så sätt se vad som är på gång i FI Jämtland. Titta till exempel under fliken ”På gång” direkt under headern! Våra aktiviteter går även att hitta HÄR, i Feministiskt initiativs kalendarium.

Närmast aktivitet i tid är en studiecirkel i Feministisk politik som startar nu på måndag 16/3, klockan 1800 i ABFs lokaler, Midgårdsgatan 8, Östersund (evenemang HÄR). Därefter har vi Årsmöte, tisdag 24/3, klockan 1800 i samma lokaler (evenemang HÄR).

Om du vill komma på Årsmötet och kunna rösta, gå in och betala din medlemsavgift! HÄR för dig som redan är medlem men ännu ej betalt, och HÄR för dig som vill gå med som ny medlem!

Ingrid Mårtensson
Ordförande FI Jämtland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s