Aktuellt / Debattinlägg / Information / Pepp

8 mars i Trondheim

Jag har tidigare berättat om homepartyt FI Jämtland höll på Trondheims folkbibliotek den 7 mars, du kan läsa om det HÄR. Det var jag (Ingrid), Sofie Hamberg och Nova Hamrén som genomförde homepartyt tillsammans. Runt om i Trondheim stötte vi på de här affischerna, där vårt homeparty står överst bland aktiviteterna.

IMGP4715rev

FI Jämtland var även inbjudna som huvudtalare till Trondheim den 8 mars. På affischen står bara Ingrid Mårtensson som huvudtalare, men i god FI-tradition så gjorde vi det naturligtvis tillsammans!

Det var ett fint arrangemang, som inleddes och avslutades på Trondheims torg. Flera olika föreningar var representerade och deltog med sina paroller i demonstrationståget.

IMGP4563rev IMGP4568rev IMGP4573rev IMGP4577rev IMGP4581revFörst var det musik och tal på torget, därefter tågade vi genom Trondheim med parollerna. Inga slagord förrän Sofie Hamberg och Nova Hamrén fick igång delar av tåget att ropa ”Ut med rasisterna, in med feministerna” så det skallrade i fönsterrutorna längst Trondheims gator.

IMGP4629rev IMGP4649rev

När tåget återvände till torget skulle vi hålla det avslutande talet. Vi var rejält nervösa, ingen av oss har någonsin tidigare gjort något ens i närheten lika stort. Det räknades till 1600 åhörare! Vill du ta del av vårt tal så kommer det här på bloggen under kommande dagar!

Ingrid Mårtensson
Ordförande FI Jämtland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s