Information / Pepp

Kreativa pärlande aktiviteter!

Som jag skrev i går, vi är i stort behov av aktivister som kan lägga någon eller några timmar på att arbeta med FI Jämtland. Nu finns två nya tillfällen för dig som känner att du gärna hänger med feminister, diskuterar och får vara kreativ samtidigt!

Den 1 april, klockan 1800-2100 träffas vi på ABF i Östersund (Midgårdsgatan 8), i lokalen Sol på entréplan. Vi pratar feministisk politik samtidigt som vi pärlar regnbågssmycken. Kom och häng, få utlopp för din kreativitet, fika och prata! För att vi ska kunna beräkna hur mycket fika vi behöver kan du anmäla dig HÄR eller maila på jamtland@feministisktinitiativ.se.

Den 11 april, klockan 1400-1600 träffas vi på Cafe Jaktstugan i Östersund (Biblioteksgatan 6), på övre plan. Vi pratar feministisk politik samtidigt som vi pärlar regnbågssmycken. Kom och häng, få utlopp för din kreativitet, fika och prata! För att vi ska kunna beräkna hur många bord vi behöver kan du anmäla dig HÄR eller maila på jamtland@feministisktinitiativ.se.

Utöver de här träffarna kommer vi att planera in ytterligare en träff, med fortsatt pärlande, men även skapande av en banderoll till Pridetåget. Först behöver vi vara tillräckligt många anmälda för att kunna delta i tåget. Så, in och anmäl dig HÄR, eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se, om du kan vara med i Åre, både om det är torget och/eller tåget du tänker aktivera dig med!

Utöver det så tar vi gärna emot förslag på hur en feministisk maskot skulle kunna se ut! Rita, beskriv eller skapa, i kommentarer, i vår facebookgrupp (HÄR) eller maila oss. Vi tänkte, utöver smycken och nagelmålning, sälja olika mjukismaskotar på torget, så alla bidrag tas tacksamt emot! Sticka, virka, tova eller sy!

Hoppas vi blir många som vill vara kreativa!

Ingrid Mårtensson
Kassör FI Jämtland

IMGP4801rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s