Aktuellt / Information / Pepp

En feministisk maskot, vad är det?! Kom och häng med oss!

Hur ser en feministisk maskot ut? Den frågan har vi i FI Jämtland ställt till våra medlemmar och andra intresserade. Är den stor. är den liten, vilken form har den, vilka färger? Vi tänkte samla in olika formar av egenhändigt skapade maskotar, gärna med namn och historia, och sälja i vårt tält på Åre pride. Alla kan vara med, och för att visa att det inte handlar om att göra vackra prydnader bidrar jag med de alster jag själv knåpat ihop. De är ett tydligt tecken på att feminism inte handlar om att vara vacker, utan om att få vara sig själv!

IMGP4828rev

Låt mig presentera: The two-headed She-dragon (saknar ännu ögon), Feministyngel (som dubblerar som skallra), Pure Power och nyckelringarna The power of Blood och Wreckingball!

Om du vill vara med, och på så sätt bidra till vår lokala kassa, dit alla pengar från försäljning går, så kan du kolla mer HÄR, eller maila till jamtland@feministisktinitiativ.se och fråga var du ska skicka just din maskot!

Följande aktiviteter är på gång i FI Jämtland:

I morgon måndag 30/3 1800 kör vi studiecirkel i ABFs lokaler (Midgårdsgatan 8, Ötersund). Det ska handla om härskartekniker, Feministisk politik och välfärd som verktyg. Underlag om du vill förbereda dig finns HÄR!

onsdag 1/4 1800 regnbågspärlar vi och diskuterar feministisk politik med sikte på Åre Pride! Alla får vara med, men för att vi ska veta hur mycket fika vi behöver är det bra om du anmäler dig HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se.

Om du dessutom vill vara med på själva Pride så kan du anmäla ditt intresse HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se. Vi kommer att kunna stå på torget med vårt tält, men är fortfarande för få för att gå i tåget, och anmälningstiden går ut 1 april, så det är kort om tid!

lördag 4/4 firar Feministiskt initiativ sin digitala födelsedag. Eftersom det är mitt i påsken och vi är spridda i hel länet så kör vi ett digitalt kalas på facebook, du kan gå med HÄR! Dela med dig av dina FI-minnen, lägg in bilder, tårtor, musik och presenter. Den bästa presenten är att du betalar din medlemsavgift (information HÄR) och kanske värvar en kompis (eller två) som ny medlem (HÄR)!

Lördag 11/4 1400 kan du komma till Café Jaktstugan (Biblioteksgatan 6, inne på gården, Österund) och F!ka, prata feministisk politik och skapa regnbågssmycken, kolla även HÄR!

Kom och häng med oss, så många roliga aktiviteter på gång!

Ingrid Mårtensson
Kassör FI Jämtland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s