Pepp

Kom på kalas!

Gratulationsbild

I morgon fyller Feministiskt Initiativ 10 år och det ska vi förstås fira!

Vi är ett stort län, med våra medlemmar utspridda, så för att fler ska ha en möjlighet att delta har vi ett digitalt kalas. Det är oberoende av tid och rum, men du behöver vara med på facebook och ha en internetuppkoppling.

HÄR är kalaset, du kan gå med redan nu så du inte missar nått!

Du kan dela med dig av bilder och minnen från din tid i Feministiskt initiativ. När gick du med, varför gick du med, vilka är dina bästa/starkaste minnen? Det går att lägga in musik och filmer och, naturligtvis, massor av rosa inlägg. Bara fantasin sätter gränser!

Den bästa presenten är att du betalar din medlemsavgift och gärna värvar en eller flera vänner. Lägg gärna in bilder på dig och din vän och tagga med #FI10. Hur du förnyar ditt medlemskap kan du se HÄR, hur någon blir ny medlem ser du HÄR.

Läs hela Tiina Rosenbergs hyllning HÄR, slutklämmen låter så här:

”Ett stort grattis till Feministiskt initiativ på tioårsdagen! Det är bara att jobba på. Ett varmt tack för alla feminister inom och utom olika partier och politiska konstellationer som förstått värdet av mänskliga rättigheter. Tack för alla håriga och mustaschprydda prinsessor, kjolklädda kärleksfulla män, minikjolar, riot grrrls, läderkostymer och allt annat som hör den feministiska garderoben till. För garderober är fantastiska ställen bara de är rosa.”

IMGP4773rev

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s