Aktuellt / Information / Pepp

Aktivister sökes!

Nu är det en vecka kvar att fixa allt inför Åre Pride. Vi skulle gärna vara fler, ju fler desto roligare, så gå gärna med i vår Åre Pride grupp HÄR, så ser du vad som behövs. Du kan även maila oss, jamtland@feministisktinitiativ.se, om du inte har facebook. Det finns saker att göra innan och under och det går att vara med lite grann eller väldigt mycket, precis efter vad som passar just dig. Vi skulle gärna se att några av våra medlemmar i Åre-trakten dyker upp och hänger med oss och kanske till och med går i tåget!

Det här är de tider och platser som gäller:

lördag 11/4 1400-1600 regnbågspärlar vi och diskuterar feministisk politik med sikte på Åre Pride! Vi träffas på Café Jaktstugans övervåning (Biblioteksgatan 6, inne på gården, Östersund).

Måndag 13/4 1900-2100 skapar vi en banderoll och fortsätter pärla på ABF, Midgårdsgatan 8, Östersund. Vi är i lokalen Loke. Vi skapar, fikar och diskuterar feminism!

Åre Pride!

Torget
Vi behöver aktivister som vill stå på Åre torg både den 17 och den 18 april. Vi ska vara på plats mellan 11 och 18, så det behövs medlemmar som kan stå delar av båda dagarna så att alla kan få avlösning! Om du är intresserad kan du anmäla dig enligt informationen överst i inlägget.

Tåget
Självklart vill vi även vara med, som ett rosa inslag, i det färgglada pridetåget, som i Åre genomförs med skidor eller till fots i backarna. Vi behöver aktivister som kan bära vår banner och utöver det behöver vi så många som möjligt som kan pigga upp tåget med fina FI-ballonger! Tåget startar 1500 lördag 18 april, om du vill vara med kan du anmäla dig i gruppen eller via mailen som står överst i inlägget eller så dyker du upp i Åre på lördagen och får en ballong av oss på torget och hänger på på plats!

Vi gör det tillsammans!

Ingrid Mårtensson
Kassör Fi Jämtland

IMGP6435rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s