Aktuellt / Information / Pepp

På gång, våryra hos Fi Jämtland!

Om du är medlem ska du ha fått ett nyhetsbrev i dag, till medlemmar och till de som anmält intresse för att gå med. Om du inte fått det kan det bero på att du inte registrerat någon e-mail adress, att den du registrerat inte är korrekt eller på att du missat betala din medlemsavgift. Kontakta oss på jamtland@feministisktinitiativ om du har några frågor!

Vi är nu knappt en tredjedel så många betalande medlemmar som när vi var som flest under 2014. Kom ihåg att betala själv, påminn andra och värva gärna nya! (HÄR finns all information för att bli medlem, och HÄR för att förnya medlemsskap).

För att nå ut till så många som möjligt kommer informationen i nyhetsbrevet även här:

Det är nu vi ska göra det: Skapa en grund för att kunna ställa upp i kommunerna vid nästa val, så häng på och aktivera dig och din omgivning!

Här kommer en uppdatering om vad som är på gång i länet den närmsta tiden:

Fredag 1 maj går vi med i Vänsterpartiets demonstrationståg i Östersund. Vi samlas strax före 13.00 på Busstorget för att ta på oss rosa västar, fördela ansvaret för banderoller och blåsa upp ballonger. Tåget går till Badhusparken där det är tal. Vid 15.00 föreläser Malin Björk om TTIP på Tingshuset för den som vill lyssna. Om du vill gå finns ett evenemang att anmäla sig till HÄR, eller så kan du maila till jamtland@feministisktinitiativ.se

Måndag 4 maj klockan 1900 träffas vi på ABF i Östersund (Midgårdsgatan 8, lokal Odin) för en föreläsning, med plats för frågor och diskussion, om aktuell genusforskning. Föreläsare är Angelika Sjöstedt Landén. Tala gärna om ifall du ska komma så vi vet hur mycket fika som behövs! HÄR finns ett evenemang att anmäla sig på, eller så mailar du till jamtland@feministisktinitiativ.se

Föreläsningen är en extraträff i den pågående studiecirkeln, där vi träffas på ABF i Östersund (Midgårdsgatan 8, för lokal, se tavlan i entrén). Den har två träffar kvar innan sommaren:

Måndag 11/5, klockan 18-21, preliminärt internationell politik, säkerhetspolitik, EU-politik, föreläsning av Sofie Hamberg. Kapitel O, P och Q.

Måndag 1/6, klockan 18-21, ännu inte bestämt innehåll.

Det går att komma på träffarna utan att ha varit med tidigare, då vi diskuterar olika politiska frågor varje gång.

För att få aktuell information om vad som är på gång kan du följa oss här: 

Facebookgrupp HÄR, facebookgrupp, studiecirkel HÄR, facebooksida HÄR, Twitter: @fijamtland och Instagram: @fijamtland

Du är välkommen att aktivera dig!

Ingrid Mårtensson
Kassör Fi Jämtland

IMGP6559rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s