Information / Pepp

Sommarkänsla!

I dag var det ljumma vindar i Östersund, så då börjar jag tänka på sommaren… Vad sker för Fi Jämtland under sommarmånaderna?

Studiecirkeln har sin sista träff innan sommaren måndag 1/6 klockan 18.00-21.00, i ABFs lokaler (Midgårdsgatan 8) i Östersund. Studiecirkeln fortsätter sedan i höst, vi återkommer med datum.

Vi har varit i kontakt med Fi Sundsvall för att höra om de tänker vara med på något sätt vid Ånge Pride den 18 juli, läs mer HÄR. Om de tänker vara med skulle vi kanske kunna förstärka dem, bemanna ett tält, gå med i paraden och kanske sälja några av våra Prideprylar. Du kan anmäla ditt intresse av att delta HÄR, eller maila, jamtland@feministisktinitiativ.se, så vi vet om vi ska gå vidare med Fi Sundsvall och skapa ett samarbete.

I sommar ska dessutom Härjedalen stå värd för Pride, i Hede, Sveg och Funäsdalen, en vecka i augusti, läs mer HÄR. Där skulle vi kunna delta med ett bord/tält i Hede den 22/8, och måla naglar, sälja prylar och informera om Feministisk initiativ. Även här gäller att vi anmäler oss bara om vi vet att vi är tillräckligt många för att mäkta med det. Du kan anmäla ditt intresse av att delta HÄR, eller maila, jamtland@feministisktinitiativ.se.

En tanke är att vi ska börja ha några avslappnade fikaträffar, på fik i Östersund, en fast tid kanske varannan eller var tredje vecka. En chans att träffas och lära känna varandra, prata feminism utan att ha en dagordning eller agenda med oss. Vad skulle passa er bäst? Vardagar eller helger? Dagtid eller kvällstid? Hör gärna av er med förslag på lämpliga tider via mail eller en kommentar till det här inlägget.

Kanske är det någon som har idéer om annat vi skulle kunna göra under sommaren, tillfällen där Fi Jämtland kan synas och höras. Hör gärna av er, i mailen, som kommentar i bloggen eller som inlägg på vår facebooksida (HÄR). Vi är glada för alla initiativ och alla som kan tänka sig vara aktivister och som har förslag och kanske kontakter!

I dag gick det återigen ut ett medlemsbrev (med samma information som i gårdagens blogg) till er som betalt medlemsavgiften och er som anmält intresse för att bli medlemmar men inte betalt avgift. Om du inte fick det mailet trots att du betalt din avgift så kan det bero på att du inte registrerat din mailadress, eller att du registrerat en felaktig adress. Det kan du kolla genom att gå in på ”mina sidor” som du hittar HÄR. Om du inte är medlem än kan du bli det HÄR.

Vi gör det tillsammans!

Ingrid Mårtensson
Styrelseledamot FI Jämtland och Feministiskt initiativ

PS, jag skrev fel datum för nästa studiecirkelträff i det förra inlägget. Träffen är 18 maj och inget annat och jag har rättat upp inlägget nu! DS

IMGP8798rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s