Information / Pepp

F!ka och studiecirkel på gång, betala din medlemsavgift!

Jag vill påminna om tre saker!

  • F!ka med Fi Jämtland. I morgon, lördag 16 maj, har du chansen att köpa dig lite fika på Törners vid Stortorget, bege dig till övre plan (som förhoppningsvis är öppet, annars sitter vi någonstans där nere) och prata feminism under avslappnade former med mig, Ingrid, och Nova, som sitter i styrelsen för Fi Jämtland. Det är inget möte eller utbildning med en plan eller en agenda, bara en trevlig fika-stund med möjlighet för den som vill att fråga om och diskutera feminism. Vill du hellre prata om din hund eller ditt fotbollslag så är det OK det med! Vi sitter där från 1400! HÄR kan du läsa om det.

  • Studiecirkel, med berättelser från mödravården i Ghana och diskussioner runt Feministiskt initiativs utrikespolitik. Vi träffas på måndag 18 maj klockan 1800, i ABFs lokaler (Midgårdsgatan 8, Östersund). Där bjuder vi på fika, lyssnar på Sofie Hamberg, ställer frågor och diskuterar politik. HÄR kan du anmäla att du kommer, eller så gör du det via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se

  • Betala din medlemsavgift! Vi är en liten tapper skara aktiva, så helst såg vi att fler inte bara var medlemmar utan även aktiverade sig, men har full förståelse för att det är svårt att hinna med aktivism. Då kan du istället bidra med din medlemsavgift, för pengar underlättar oxå, och gör att vi kan koncentrera oss mer på politiska frågor än ekonomiska! HÄR ser du hur du gör för att betala! Du behöver INTE vara betalande medlem vare sig för att fika med oss eller gå vår studiecirkel.

Jag hoppas vi ses!

Ingrid Mårtensson
Styrelseledamot Fi Jämtland och Feministiskt initiativ

IMGP5296rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s