Aktuellt / Pepp

Nu laddar vi!

I dag var jag och Ellinor Ottosson styrelsens representanter på ett möte hos region Jämtland Härjedalen med andra organisationer som vill vara med på nästa års 8 mars evenemang. Om så bara hälften av alla planer genomförs kommer det att bli en fantastisk tillställning. Jag hoppas att många av er vill vara med och aktivera er då.

Om ni vill förbereda er och träna så finns det några tillfällen i närtid där du kan testa hur det är att representera Feministiskt initiativ (otroligt roligt, enligt mig). Vi söker aktivister som kan vara med på Ånge Pride 18 juli och på Härjedalen Pride 22 augusti.

Känner du att du först måste få mer kött på benen vad gäller feministiskt politik blir det ett bra tillfälle 18.00 nu på måndag, 1 juni, då vi har terminsavslutning i vår studiecirkel, i ABFs lokaler (Midgårdsgatan 8) i Östersund. Där ska vi diskutera vad feministisk politik är och planera våra tillfällen inför hösten.

Vill du delta i Ånge Pride kan du anmäla dig HÄR, Härjedalen Pride HÄR och studiecirkeln HÄR, eller så mailar du till jamtland@feministisktinitiativ.se

Alla de här tillfällena är bra sätt att visa upp i länet att vi finns och är aktiva, så om du vill se Feministiskt initiativ representerade i någon av våra kommuner eller i Landstinget efter nästa val så är det nu vi börjar bygga grunden för det. Ta chansen och var med. Lyssna gärna på TV4:s expert i det HÄR inslaget, vi går en rosa framtid tillmötes!

Vi gör det tillsammans!

Ingrid Mårtensson
Styrelseledamot Fi Jämtland och Feministiskt initiativ

IMGP9614rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s