Aktuellt / Information

Sommaraktiviteter

Snart är det sommarlov, semester och ledighet. I dag lyser solen (i Östersund i alla fall) så jag passar på att tipsa om våra aktiviteter under sommaren!

FIka

Varje månad träffas vi för att fika och prata feminism, under avslappnade former. Skriv upp de här datumen i din kalender och titta förbi. Kolla efter rosa inslag så hittar du oss!

22 juni klockan 1600. Vi har picknick i Badhusparken, Östersund, om vädret förhindrar det ses vi på Café Jaktstugan, Biblioteksgatan 6, Östersund. Om du håller koll på facebook, HÄR, så uppdaterar vi var vi håller till!

23 juli klockan 1600. Vi har picknick i Badhusparken, Östersund, om vädret förhindrar det ses vi på Törners konditori, Storgatan 24, Östersund. Om du håller koll på facebook, HÄR, så uppdaterar vi var vi håller till!

10 augusti klockan 1600. Vi har picknick i Badhusparken, Östersund, om vädret förhindrar det ses vi på Café Jaktstugan, Biblioteksgatan 6, Östersund. Om du håller koll på facebook, HÄR, så uppdaterar vi var vi håller till!

Pride

Under sommaren genomförs (minst) två PRIDE evenemang i vårt område/närområde. Om du vill engagera dig för Fi Jämtland, hör av dig!

18 juli är det Ånge PRIDE. Där tänker vi stötta Fi Sundsvall om de planerar något, anmäl ditt intresse om du vill vara med. Antingen via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se, eller HÄR

22 augusti är det Härjedalen PRIDE. Det pågår egentligen flera dagar och på flera orter, men det är på lördagen vi skulle vilja vara med. Här behöver vi fler aktivister, gärna från Härjedalen! Hör av dig om du vill vara en av dem, antingen via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se, eller HÄR

Studiecirkel

Vår studiecirkel har tagit sommarlov och återkommer i höst. Om du vill hålla koll på när den startar och vara med och påverka innehållet kan du gå med i studiecirkelgruppen på facebook HÄR

Passa på att aktivera dig feministiskt i sommar!

Ingrid Mårtensson
styrelseledamot Fi Jämtland

IMGP2653rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s