Aktuellt / Information

Mysig sommarfika och kommande aktiviteter!

I dag var vi ett gäng som träffades, fikade, skrattade och pratade både redan passerade event och kommande. Nästa Fika med Fi Jämtland är 16.00 den 10 augusti, du kan se mer HÄR.

20150723 fika

Du kan även vara med på Regnbågsdagen, som RFSL Östersund och Café Alexis ordnar i Östersund den 28 juli, läs mer HÄR.

Från kl. 12.00 –> Samling för paraddeltagare i Österängsparken – kom i god tid för att kunna ta del av viktig information! Ta med vatten!!

Kl. 13.00 –> Avgång Regnbågsparad.

Slutdestination är Residensträdgården, men vid extremt dåligt väder kan denna plats ändras. Håll utkik här för information!”

Vi går med som privatpersoner, inte som organisation, men du kan få låna en FI-väst om du vill, vi hittar varandra i Österängsparken innan paraden startar. Vill du vara med i Fi-väst får du gärna anmäla dig HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se, så vi et hur många västar och ballonger vi ska ta med!

Dessutom:

Den 9 augusti 1945 fällde USA den andra atombomben över Nagasaki i Japan. Mellan 60000-80000 människor räknas ha dödats av detonationen eller av skador från detonationen under de följande dagarna. Av den första atombomben, som fälldes den 6 augusti 1945, räknas dödssiffrorna till 90000-120000 under dagarna efter bomben detonerat. Det totala antalet döda har aldrig fastställts, då journalister och ögonvittnen censurerades. Utöver det har bomberna orsakat en ökning i cancer som bidragit till dödsfall beroende av bomberna.

Lokalavdelningar av Feministiskt initiativ över hela landet kommer att hålla olika former av manifestationer den 9 augusti för att markera att vapen, militarisering och våld inte är lösningen på konflikter. Vill du vara med och manifestera för Fi Jämtland kan du anmäla dig i det HÄR eventet, där vi ska diskutera var och hur vi ska manifestera!

Hoppas vi ses på något av det här!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP4701

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s