Aktuellt / Information / Pepp

På gång i närtid!

I morgon träffas vi på Stjärntorget vid Åhlens 16.40, om du inte hinner dit så är vi på Stortorget från 1700 och deltar i Ljusmanifestation för de som omkommit under flykten till Europa, läs mer HÄR.

Ta med dig marschaller och ljus, det finns några Fi-västar att låna, och dessutom några blingade ljusmanschetter för den som gillar glitter…

hjärtan

För dig som vill vara med och arbeta för de asylsökande och andra behövande här i stan har det precis startat ett opolitiskt projekt, med arbetsnamnet ”Refugees Welcome Pop up store Östersund”. Du kan läsa mer och gå med i gruppen HÄR. Om du har möjlighet, gå gärna på informationsmötet på Tingshuset i gamla Tingssalen, fredag 18 september klockan 1800.

Jag vill påminna om studiecirkeln som planeras fortsätta i höst. Om du har facebook kan du gå med i gruppen ”FI Jämtland, studiecirkel, Feministisk politik” (HÄR)och skriva att du vill vara med i höst (inte bindande) och även gärna vad just du skulle vilja diskutera, så planerar jag utifrån era önskemål. Om du inte har facebook kan du lämna samma information i ett svar via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se. 

Om du vill delta skulle jag vilja veta det så snart som möjligt. Jag ska kontakta ABF i dagarna och behöver ha en uppfattning om hur många vi blir för att veta vilken form av rum vi behöver!

Östersundsposten tog in vår debattartikel om SJ HÄR, nu hoppas vi att även Länstidningen tar in den. Eftersom Länstidningen inte begränsar antal tecken så är den artikeln utförligare.

Vi ses på torget i morgon!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP9098

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s