Aktuellt / Information

Fram med kalendern!

Nu fyller vi kalendern med feministiska datum för hösten.

Fika med Fi Jämtland

Vi fortsätter med en fikaträff varje månad. Nästa tillfälle är redan om en vecka. Torsdag 24 september klockan 1900. Vi träffas på Pause, vid busstorget i Östersund, fikar och pratar feminism. Du köper ditt eget fika, alla bidrar till samtalet! Kom och häng med likasinnade och få inre värme i höstmörkret. Alla är välkomna, så ta gärna med en vän. Om du vill får du gärna tala om HÄR att du dyker upp, så vi vet vilka vi ska titta efter!

Medlemsmöte

Alla medlemmar som vill vara med och organisera sig för att komma in i kommunerna vid nästa val, kom på träff i Östersund torsdag 15 oktober (lokal meddelas senare). Under mötet kommer vi att bilda arbetsgrupper och planera aktiviteter, så ta med dig dina tankar och idéer och fundera på hur du vill vara aktiv, för att starta färden mot platser i kommunerna. Anmäl gärna ditt deltagande HÄR eller via mail jamtland@feministisktinitiativ.se. Kom ihåg att betala din medlemsavgift innan mötet, då just det här mötet är för medlemmar. Det kan du gör HÄR om du är ny medlem och HÄR om du vill förnya ditt tidigare medlemskap.

Studiecirkel Feministisk politik

Planeringen för studiecirkeln i Feministisk politik är i full gång. Den består av ett antal träffar som alla får sitt eget tema. Det går alltså att vara med på alla eller välja enstaka. Cirkeln är öppen för alla, anmäl ditt intresse att vara med HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se. Tipsa gärna vänner och bekanta som är nyfikna på feministisk politik, så de också anmäler sig!

Vi ses i höst!

Ingrid Mårtensson
Ledamot Fi Jämtland

IMGP9709

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s