Information

Boka tid och plats!

Det är tre evenemang i närtid som du inte vill missa!

Nu på torsdag 24 september ses vi klockan 1900 på Pause, vid busstorget i Östersund. Fika med Fi Jämtland, fråga om vår politik och våra aktiviteter och ta en skön fika med ett gäng likasinnade! Anmäl dig gärna HÄR eller via mail (jamtland@feministisktinitiativ.se) så vet vi att vi ska kolla efter dig. Annars ser du vilka som har rosa broschyrer på sitt bord!

Torsdag 1 oktober har vi en uppstartsträff för studiecirkeln. 18.30 i ABFs lokal Sol i Östersund, Midgårdsgatan 8. Vi diskuterar vilka ämnen vi ska ta upp under hösten, tar emot tips på intressanta föreläsare som vi kan bjuda in och planerar när vi ska träffas resten av hösten. Ta med en intresserad vän och dyk upp, ni kan anmäla er HÄR eller via mail (jamtland@feministisktinitiativ.se) så vet vi hur mycket fika vi ska ta med.

Torsdag 15 oktober är det medlemsmöte där vi ska planera kommande aktiviteter och bilda arbetsgrupper. Vi träffas 19.00 hos ABF i Östersund, Midgårdsgatan 8, i lokalen Tor. Mötet är enbart för medlemmar, de två här ovan är öppna för alla. Kom ihåg att betala din medlemsavgift innan det här mötet alltså! Anmäl dig HÄR eller via mail (jamtland@feministisktinitiativ.se) så vet tar med tillräckligt med fika.

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP9819

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s