Information

Schema höstens studiecirkel och andra kommande träffar

Nu har jag ett förslag till schema för höstens studiecirkelträffar. Det kan ändras om det visar sig att det behövs för att de som vill ska kunna delta. Alla träffar sker i ABFs lokal Sol på Midgårdsgatan 8 i Östersund. Om någon vill delta via Skype kan vi försöka ordna det, hör av dig via mail i så fall, jamtland@feministisktinitiativ.se

Måndag 19/10, 1800-2000: Lands- och glesbygdspolitik, inklusive jakt. Vi startar även med kommundemokrati, och med bokcirkel, om vi hittat en passande bok. Tipsa gärna om vilken bok du vill läsa. Vi läser delar av boken till varje träff och tar en kort diskussion. Anmäl ditt deltagande HÄR eller via ovanstående mail så vi vet att lokalen räcker till och att vi har tillräckligt med fika.

Måndag 9/11, 1800-2000: ”We just want to live”, filmvisning om rumänska romer i Sverige och Rumänien. Efterföljande diskussion med inbjudna gäster. Anmäl ditt deltagande HÄR eller via ovanstående mail så vi vet att lokalen räcker till och att vi har tillräckligt med fika.

Måndag 30/11, 1800-2000: Att söka asyl, vad kan vi göra?  Vi lär oss hur en asylprocess ser ut i dag, hur den skulle kunna se ut och vad vi kan göra åt det. Diskussion med inbjudna gäster. Anmäl ditt deltagande HÄR eller via ovanstående mail så vi vet att lokalen räcker till och att vi har tillräckligt med fika.

Jag påminner om Medlemsmötet som vi har för alla som är medlemmar (alla andra evenemang är öppna för alla). Vi diskuterar kommundemokrati, skapar arbetsgrupper och planerar aktiviteter. Mötet hålls på ABF i Östersund (Midgårdsgatan 8) torsdag den 15 oktober klockan 1900. Anmäl dig HÄR eller via mail.

Om du vill komma och veta vilka vi är och diskutera feminism under lättsamma former kan du dyka upp på nästa ”Fika med Fi Jämtland” som sker torsdag 29 oktober, på Pause vid busstorget i Östersund med början 19.00. Anmäl dig HÄR eller via mail så vi vet vilka vi ska spana efter. Vi är de som sitter vid ett bord med Fi-broschyrer på…

Ingrid Mårtensson
Studiecirkelledare

IMGP0466

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s