Aktuellt / Information

Medlemsmöte, torsdag 15 oktober

På torsdag är det dags för medlemsmöte. Vi träffas 1900 i ABFs lokaler på Midgårdsgatan 8, Östersund. Mötet är för dig som är medlem så om du inte betalt din medlemsavgift är det dags att göra det nu. Du kan läsa HÄR om hur du gör.

För snart ett år sedan var vi några som var på inspirationsmöte med Gudrun Schyman i Sundsvall, du kan läsa HÄR och HÄR. En av de saker hon pratade om var hur en lokalavdelning kan utvecklas för att på sikt kunna ställa upp i valet lokalt nästa gång. Det är det arbetet vi nu ska påbörja. Läs gärna inläggen jag länkar till och fundera på vad du skulle vilja vara aktiv inom. Det kan vara att starta en kommungrupp inom den kommun du bor i, vara med och utveckla vårt arbete på sociala medier eller vara med och planera kommande aktiviteter. Även om du inte har möjlighet i dagsläget att vara del av en planeringsgrupp tar vi gärna emot dina idéer och tanker om hur vi ska utvecklas.

Anmäl dig HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinititiv.se, så vi vet att vi har med tillräckligt med fika till alla!

Välkommen!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

inspo selfie gudrun o fij2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s