Aktuellt

Fi Jämtland goes podd?

Vi bor i ett stort län och vi som är medlemmar i Fi Jämtland är spridda över hela ytan. Visserligen bor de flesta medlemmar runt Östersund, men det gör det ännu viktigare att nå ut i hela länet och få alla att vara delaktiga. Vi funderar därför på att starta en podd.

Tanken är att vi i den ska kunna diskutera aktuella händelser ur ett feministiskt perspektiv och att vi för varje avsnitt ska ha ett tema som vi diskuterar, ibland med gäster. En diskussion utifrån statistik, aktuell debatt, egna erfarenheter och feministisk politik. Alltid med utgångspunkt att det ska fungera för oss som bor i Jämtland. Vi vill visa upp vad en feministisk politik kan ge oss i vårt län, och vi vill ge alla medlemmar möjlighet att delta i diskussionen.

I dagsläget vet vi inte ens om vi klarar av att få till ett första avsnitt, men vi kollar upp vilken teknik vi behöver och gör ett försök. Vi har till och med påbörjat diskussionerna om att skapa en signaturmelodi.

Vi bjuder in alla att komma med idéer och förslag för vår podd. Du kan önska ämnen, erbjuda dig som gäst, eller kanske helt enkelt bjuda hem oss till dig för att spela in podden där! Skicka in till jamtland@feministisktinitiativ.se och håll tummarna för att vi lyckas få igång nått!

Den första frågan är viktigast: Vad ska podden heta?

Vi hörs!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP1007

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s