Aktuellt / Information

Fackeltåg och F!ka med Fi Jämtland

Nästa vecka, onsdag den 25 november är det FN:s Internationella dag för avskaffande av våld mot kvinnor, eller, som den oftare kallas, FN:s internationella dag mot våld mot kvinnor. Det är en viktig dag för vår politik, inte minst den säkerhetspolitik vi inom Feministiskt initiativ står för. Vi anordnar därför ett fackeltåg i Östersund kvällen den 25 november. Vi startar i Österängparken (ovanför järnvägsstationen) med samling från klockan 19.00 och tågstart klockan 19.15. Vi går genom stan till Stortorget och där finns utrymme för den som vill tala. Från Fi Jämtland kommer jag att tala, vi har bjudit in andra organisationer att också tala.

Om du vill gå i tåget kan du dyka upp i Österängparken, om du vill lyssna på talen kan du vara på Stortorget vid ungefär klockan 19.30. Om du ingår i en organisation som tycker det här är en viktigt fråga och vill vara med och tala kan du anmäla ditt intresse i det HÄR facebookevenemanget!

Om du inte kan delta på onsdagskväll, eller om du vill hänga med oss under eftersnacket kan du komma och F!ka med FI Jämtland på torsdagskväll 26 november. Vi träffas och fikar på Pause (vid busstorget i Östersund) klockan 19.00. Det är vi som har rosa broschyrer på vårt bord! Du kan anmäla dig HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se, så vi vet vilka vi ska hålla koll efter!

Hoppas vi ses!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP1521

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s