Debattinlägg / Pepp

God fortsättning!

Ett snabbt besök för att berätta att vi fått in en debattartikel igen. Den här gången i Länstidningen om asylpolitiken, du kan läsa den HÄR. Artikeln är baserad på det HÄR blogginlägget, så om du vill läsa mer och få länkar till källor kan du kolla bloggen.

Det är kul att se att det vi inom Fi Jämtland brinner för och skriver debattartiklar om ofta får en mycket bra spridning. Om vi tittar på Länstidningens debattsida så blir de flesta artiklar inte delade alls, medan några kan få ett tiotal delningar och ett fåtal får över 100 delningar. Men av de debattartiklar som vi skrivit och fått publicerade är det många som fått en betydligt större spridning än så.

Just den här artikeln är nu delad 1195 gånger. Den har en bit kvar till artikeln om urfolk (1349 delningar) och om vården (1251 delningar) men är förbi den om SJ (505 delningar), om landsbygd (239 delningar) och om migrationspolitik (736 delningar). Om du vill läsa (eller kanske dela) våra artiklar, höra intervjuer och se oss på tv så gå till fliken ”I media” under headern så hittar du alla länkar!

Vi klappar oss själva på axeln och hoppas under kommande år fortsätt nå ut med våra frågor, åsikter och lösningar till många fler!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP4009

Annonser

En tanke på “God fortsättning!

  1. Ni verkar ju röra om i grytan iaf. En vän till mig är med i F!, men han bor i södra Sverige som fortfarande ligger i norr för mig. Bor i Frankrike.

    Nej, tänker inte starta ett ”L’Initiative Féministe”, jag försvarar inte er, även om det händer att jag hàller med er.

    Bon réveillon ! (Gott nytt àr)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s