Aktuellt / Information / Pepp

Aktiviteter på gång!

Nu kommer vi så smått i gång med det feministiska 2016.

Nästa vecka kan du gå med i vår studiecirkel, där vi diskuterar olika delar av det politiska programmet, kopplat till det som är aktuellt i omvärlden och hur vi kan påverka vår egen verklighet. I dag genom aktivism, om några år via våra platser i kommunen.

Vi träffas måndag den 18 januari på ABF i Östersund, Midgårdsgatan 8, tiden är 18-20.  På terminens första träff diskuterar vi vad feministisk politik är och bestämmer vilka områden vi vill ta upp under våren. Kvar av de ämnen vi funderade på till hösten är Mäns våld mot kvinnor, Funktionalitet, Sexualpolitik, En ny syn på arbete och Säkerhetspolitik. Vi kan planera in någon av dem, eller helt andra.

Anmäl dig HÄR, eller, om du inte har facebook, via mail jamtland@feministisktinitiativ.se så vi vet hur många som tänker komma!

Om du vill ta en fika med några av oss i styrelsen och diskutera feminism under avslappnade former kan du komma på årets första Fika med Fi Jämtland.

Vi träffas torsdag den 21 januari 1900 på Pause i Östersund (vid busstorget), tar en fika och pratar om det som faller oss in. Berätta gärna HÄR eller, om du inte har facebook, via mail jamtland@feministisktinitiativ.se så vi vet vilka vi ska spana efter. Vi sitter vid bordet med rosa inslag.

Vi gör det tillsammans, nu färgar vi Jämtland rosa!

Ingrid Mårtensson
Ledamot Fi Jämtland

IMGP5295

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s