Information

Dags att betala medlemsavgift för 2016!

Du som var medlem under 2015 har fått ett mail med fakturan för 2016. Den förfaller till betalning 31 januari. Om du missar att betala kommer du att få en påminnelse, men om du inte betalar påminnelsen är bestämmelserna så att du efter tre månader plockas bort ur vårt medlemsregister. Det innebär att du inte får någon mer påminnelse och inte heller några medlemsmail där du får veta vad som är på gång både nationellt och regionalt.

Om du gick med som medlem under 2015 efter den 1 november så gäller ditt medlemskap även för 2016.

Kolla så att mailet med fakturan inte fastnat i något filter i din mailbox. om du vill hämta den på nätet kan du göra det så här:

Gå till ”Kontakt” i headern, långt till höger i liten text (eller följ den HÄR länken)

Om du inte har ditt lösenord så skriver du in den mailadress du använde när du blev medlem och frågar efter ditt lösenord. 

När du sen loggar in kan du se och hämta din obetalda faktura.

Du kan även kolla HÄR hur du kan förnya ditt medlemskap:

  • skicka ett SMS till 72550 med texten ”fimedlem förnamn efternamn kommun e-post”. Då dras 100 kr.

  • swisha 50 kr eller mer till 123 282 42 82 och skriv i meddelandet: ”fimedlem förnamn efternamn kommun e-post” (om inte allt får plats är det viktigt att du prioriterar e-post, så kan vi kontakta dig om vi behöver mer uppgifter)

  • betala in 50 kr eller mer till plusgiro 40 57 53-5, du ska då uppge ”fimedlem förnamn efternamn adress e-post” på inbetalningen.

I mars har vi vårt årsmöte, och för att du ska vara röstberättigad krävs att du betalt in medlemsavgiften minst två veckor innan. När du betalar din medlemsavgift kan du samtidigt passa på att kontrollera att vi har en fungerande mailadress till dig så får du all information direkt i mailen. Om du är osäker på vilken adress du registrerat kan du maila medlem@feministisktinitiativ.se så hjälper de dig.

Se till att betala i tid, Fi Jämtland går in i ett spännande år, där vi mer och mer kommer igång med kommunpolitiken, klart du vill hänga med på det!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP5379

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s