Aktuellt / Information

Snart dags för årsmöte!

Reservera redan nu 17 mars för årsmöte med Fi Jämtland. Årsmötet hålls i Östersund, i ABFs lokaler på Midgårdsgatan 8. Du kommer att få en kallelse per mail. Om du inte lämnat din mailadress kommer kallelsen med papperspost. Redan nu kan du börja fundera på några saker:

  • För att vara röstberättigad ska du ha betalt din medlemsavgift SENAST den 3 mars. Hur du gör kan du se HÄR.

  • I våra stadgar står att styrelsen ska vara representativ för Jämtlands län. I dag är det medlemmar från Östersunds och Bergs kommun som sitter i styrelsen. Om du vill sitta i styrelsen, eller vet någon annan som skulle passa, så nominera dig/dem. Om du nominerar någon annan än dig själv ska du förstås fråga dem först! Maila din nominering till jamtland@feministisktinitiativ.se med en motivering och kontaktuppgifter.

  • Vill du skriva en motion? Läs våra stadgar och våra protokoll HÄR och formulera ett förslag till stadgeändring. Hur du ska skicka in din motion kommer att stå i kallelsen.

  • Vill du föreslå en aktivitet till verksamhetsplanen för kommande verksamhetsår? Börja fundera redan nu, så får du veta i kallelsen hur du går till väga för att skicka in ditt förslag.

Välkommen att följ med Fi Jämtland in i framtiden!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen

IMGP4476rev1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s