Aktuellt / Information / Pepp

Kallelser på väg!

Nu har kallelser gått ut till alla medlemmar i Fi Jämtland. Med mail till de som lämnat in sin mailadress och med papperspost till de få som inte gjort det. Det är två kallelser som gått ut, till möten i februari och mars.

Först medlemsmöte, klockan 18.00 måndagen den 29 februari 2016 på ABF (Midgårdsgatan 8, bredvid Willys), Östersund.

Mötet är en kombination mellan studiecirkel och medlemsmöte. Vi inleder med att diskutera internationella kvinnofrågor och politik för de frågorna. Sen fikar vi tillsammans och därefter ägnar vi resten av tiden till att förbereda vårt deltagande i Region Jämtland/Härjedalens 8 mars arrangemang. Det kan även finnas chans för pyssel för den som vill! Arrangemanget genomförs på Storsjöteatern söndagen den 6 mars och Fi Jämtland är med och håller i två föredrag (Sofie Hamberg, ”Mödra- och kvinnosjukvård i Ghana” och Linnea Bruno, ”Vart är feminismen på väg?”) samt har ett bokbord på plats för att informera om oss, svara på frågor och värva medlemmar. 

Sen drar det även ihop sig till årsmöte klockan 18.00 torsdag den 17 mars 2016 på ABF (Midgårdsgatan 8, bredvid Willys), Östersund. Mötet beräknas ta ca 2 timmar med en fikapaus i mitten.

I mailen/brevet finns dagordningen med och två propositioner för stadgeändringar. Jag vill påminna alla om att komma ihåg att betala medlemsavgiften! Främst för att ni självklart vill fortsätta vara med och tillsammans arbeta för en bättre värld, men även för att betald medlemsavgift ger rösträtt på möten. Dessutom rensas de som ej betalar sin medlemsavgift ut ut registret någon gång under våren, så sen kommer de inte att få våra utskick med information om allt kul som finns att vara med på!

Inför årsmötet behöver vi även personer som kan tänka sig att kandidera till olika poster inom föreningen. Det behövs styrelseledamöter, suppleanter, valberedning, verksamhetsrevisor och ekonomisk revisor. Inga av uppdragen är så betungande, och alla är kul! Om du vill nominera dig själv kan du maila ditt namn och adress, lite om din bakgrund, och vad du vill nominera dig till för post, till jamtland@feministisktinitiativ.se. Om du vill nominera någon annan du tycker är lämplig så gör du precis likadant, efter att du frågat om den personen kan tänka sig att bli nominerad. Vi behöver bättre spridning i länet så det är en fördel om du som nomineras är från någon annan kommun än Östersund och Berg.

Nu är det dags att engagera sig, för en bättre framtid!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP5509

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s