Information / Pepp

Medlemsförmåner

Mycket av våra aktiviteter går att vara med på utan att vara betalande medlem. Till exempel vår studiecirkel och våra Fikor. Är du medlem får du även vårt medlemsmail, med tips på kommande aktiviteter. Just nu är medlemsregistret rensat på de medlemmar som inte betalt medlemsavgiften för 2016. Det innebär att du inte längre får information från oss via mail om du hör till dem. 

Trist!

Men lätt att åtgärda!

För att bli medlem igen kan du göra så här:

Du betalar minst 50 kr/år och du får så klart gärna betala mer! Om du betalar via SMS är medlemsavgiften 100 kr/år. Har du skyddade personuppgifter kontakta oss på medlem@feministisktinitiativ.se så hjälper vi dig med ditt medlemskap. Fyll i dina uppgifter formuläret du hittar HÄR och välj betalsätt i nästa steg.

  • Hellre betala med SMS? (100 kr/år) Skicka: fimedlem förnamn efternamn kommun epost till 72550.

  • Du kan även Swisha 50 kr eller mer till 123 282 42 82 och skriv i meddelandet: ”fimedlem förnamn efternamn kommun e-post” (om inte allt får plats är det viktigt att du prioriterar e-post, så kan vi kontakta dig om vi behöver mer uppgifter)

Som medlem blir du inbjuden på våra medlemsmöten och vårt årsmöte och du kan vara med i våra olika arbetsgrupper. Du kan väljas till ombud och få åka på nästa kongress. Du får direkt möjlighet att påverka vår kommunpolitik för Jämtlands kommuner, och har chansen att vara med när vi väljs in vid nästa val!

Inget att vänta på alltså, gå med redan idag!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP6413rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s