Aktuellt / Information

Häng med oss i första maj tåget och kom och diskutera arbetsliv.

Vi fortsätter traditionen att gå med i Vänsterpartiets första maj tåg, det gjorde vi både 2014 (se HÄR) och 2015 (se HÄR). Vi blir ett fint rosa inslag i det röda tåget!

Vi samlas 1045 på Stortorget i Östersund för att fördela västar, ballonger och banderoller innan tåget startar 1100. Vi får följe av en blås- och trumorkester och efter tåget finns möjlighet att fika tillsammans på Tingshuset!

Om du vill vara med så anmäl dig gärna i evenemanget HÄR eller via mail jamtland@feministisktinitiativ.se. Kom i tid så kan du få låna en väst och hinna blåsa upp en ballong eller flera. Vi behöver även personer att bära våra banderoller, vi har numer tre stycken fina:

20150416 färdig banderoll2

Refugees welcome

20150501_133730

Om du vill lära dig hur en feministisk politik ser ut när det gäller arbete så kan du komma på träff på måndag 2 maj, klockan 1800 i ABFs lokaler, Midgårdsgatan 8, Östersund. Då diskuterar vi ”En ny syn på arbete”. Alla är välkomna, det kostar inget, du behöver inte vara medlem och vi bjuder på fika! Anmäl dig gärna HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se

Vi ses!

Ingrid Mårtensson
Styrelseledamot Fi Jämtland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s