Information

Fika med oss och boka i kalendern för Homeparty!

Nu under vår och försommar finns några fina aktiviteter med Fi Jämtland att ta del av. Nästa vecka, den 10 maj, kan du F!ka med Fi Jämtland. Vi träffas på Pause, vid busstorget i Östersund, klockan 1900, fikar, diskuterar feminism och kommande aktiviteter. Anmäl dig gärna HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se. Då vet vi vilken vi ska spana efter. Vi sitter vid bordet med rosa broschyrer.

Den 23 maj är det avslutning i studiecirkeln. Vi sammanfattar det vi diskuterat under terminen och diskuterar hur vi kan använda vår kundkap för att förändra den värld vi lever i. Alla är välkomna. Det kostar inget, du behöver inte vara medlem i Fi och vi bjuder dessutom på fika. Håll ögonen öppna här och på facebook så kommer det ett evenemang att anmäla sig i inom kort.

Onsdagen den 15 juni finns det planer på att Gudrun Schyman ska genomföra tre olika homepartyn i länet. Som det ser ut så blir det först i Strömsund (i samband med lunch), sen Åre, och på kvällen i Östersund. Tyvärr blev det inte Sveg den här gången, då vårt län har långa avstånd och en dag går fort, men vi hoppas kunna göra om det och då främst i Härjedalen!

Om du vill vara med som volontär under de här tre partysen så kan du anmäla dig via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se. Vi behöver främst några på plats i Strömsund och Åre, men vi kommer även att åka med bilar från Östersund till Strömsund, Åre och tillbaka till Östersund, så det går att åka med om du finns någonstans längst vägen.

Om du bara vill lyssna på Gudrun är det också OK, skriv in den 15 juni i din kalender, så återkommer jag med tid och plats så snart planerna blir mer fasta!

Vi gör det tillsammans!

Ingrid Mårtensson
Ledamot Styrelsen Fi Jämtland

IMGP6423rev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s