Aktuellt / Information / Pepp

F!ka med Fi Jämtland 10 maj

tisdag den 10 maj klockan 19.00 träffas vi på Pause vid busstorget i Östersund. Det är vårens sista F!ka men Fi Jämtland, i sommar blir det träffar på tidigare tider och förhoppningsvis i form av picknickar (beroende på vädret).

Den här fikan blir lite speciell eftersom vi främst kommer att diskutera och planera inför Gudrun Schymans Homepartyturné i länet. Preliminärt kommer hon att besöka Strömsund 11.00, Åre 16.00 och Östersund 19.30 onsdagen den 15 juni.

Saker vi behöver lösa snarast är lokaler på de olika orterna. Om du har förslag på lokaler till ingen eller liten kostnad tar vi gärna emot det, och om du har förslag på samarbetspartners är vi intresserade av det med. I Strömsund hoppas vi kunna samarbeta med Strömsund mot rasism” till exempel.

Om du undrar hur samarbetspartners ska ställa sig till att samarrangera med ett politiskt parti så kan du berätta att det här är en del av den folkbildning som vi arbetar med vid sidan om vårt politiska arbete. Föreläsningens innehåll är allmänbildande och berör i ingen eller väldigt liten utsträckning F!:s partipolitik. Den kan därför ges som en lektion eller föreläsning. 

Vi från Fi Jämtland vill gärna att medlemmar på plats i Strömsund och Åre är med och träffar Gudrun och hjälper till med arrangemangen. Om du är intresserad av det hör av dig till jamtland@feministisktinitiativ.se.

Vi tänker även försöka spela in ett avsnitt av vår podd, ”Arga Tanten och Systrarna Strul” (lyssna på första avsnittet HÄR), tillsammans med Gudrun. Vi behöver veta vilken fråga just DU skulle ställa till henne om du hade chansen! Utifrån de frågor vi får in gör vi en intervju med henne och sänder sedan som podd. Ta chansen och var med och fråga!

Utöver det så kommer vi på varje ort att sälja våra smycken, nyckelringar och tygkassar. Om du kan tänka dig att vara med och skapa produkter till försäljningen får du gärna höra av dig via vår mail, jamtland@feministisktinitiativ.se.

Om du vill var med och planera och/eller genomföra något eller allt här ovan får du gärna komma och fika med oss nu på tisdag. Anmäl dig gärna HÄR så vi vet att du dyker upp!

Vi ses!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP6436rev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s