Aktuellt / Information

Homepartyturné med Gudrun Schyman

Den 15 juni är Gudrun Schyman på besök i länet och planen är ett homeparty i Strömsund, ett i Åre/Järpen och ett i Östersund.

I Strömsund samarbetar vi med Strömsund mot Rasism (kolla in dem HÄR) och Homepartyt genomförs i lokalen Vågen, Folkets Hus klockan 11.00. Partyt tar ungefär 90 minuter och efter det har du möjlighet att prata med Gudrun och köpa hennes bok. Strömsund mot Rasism säljer fika och Fi Jämtland finns på plats med information och med försäljning av feministiska prylar. Det är begränsat med platser så om du vill försäkra dig om en plats går du in och bokar din plats HÄR. Det kostar inget att lyssna på Gudrun, fri entré alltså! Läs mer HÄR.

I Åre/Järpen letar vi fortfarande samarbetspartners, om du har idéer om var Gudrun kan tala 16.00 den 15 juni får du gärna höra av dig till jamtland@feministisktinitiativ.se så snart som möjligt! Det ska vara gratis entré, men den som står för lokalen kan passa på att informera om sin egen verksamhet på passande sätt i samband med partyt. Helst ska det vara plats för minst 100 personer!

I Östersund har vi ett spännande samarbete på gång, så vi återkommer om vad det är så fort vi fått det klart. Gudrun föreläser vid 19.30 den 15 juni, så skriv in den tiden i din kalender och håll koll här och på sociala medier för att hinna boka din plats innan det är fullsatt!

Jämtland är ett STORT län, så Sveg, som vi önskat, rymdes inte i planen den här gången. Förhoppningsvis kan vi ordna ett party där till hösten istället.

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

Homeparty

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s