Aktuellt / Information / Pepp

Mer information om Homepartyturnén i Jämtland

Nu är det klart med lokal även i Östersund!

I Strömsund samarbetar vi, som tidigare sagts, med Strömsund mot Rasism (kolla in dem HÄR) och Homepartyt genomförs i lokalen Vågen, Folkets Hus klockan 11.00 den 15 juni. Partyt tar ungefär 90 minuter och efter det har du möjlighet att prata med Gudrun och köpa hennes bok så ta med kontanter eller betala via swish. Strömsund mot Rasism säljer fika och Fi Jämtland finns på plats med information och med försäljning av feministiska prylar. Det är begränsat med platser så om du vill försäkra dig om en plats går du in och bokar din plats HÄR. Det kostar inget att lyssna på Gudrun, fri entré alltså! Läs mer HÄR.

I Östersund samarbetar vi med Jämtfald (Prästgatan 50) och Ingen Människa Är Illegal Östersund. Gudrun föreläser vid 19.30 den 15 juni, men evenemanget startar redan vid 18.00. Kom och mingla, fika, få information om samarbetspartnernas verksamhet och slå dig ner för att få feministisk folkbildning av Gudrun. Ta med dig papper och penna, föreläsningen startar först när alla kan anteckna! Föreläsningen tar ungefär 90 minuter och efter det har du möjlighet att prata med Gudrun och köpa hennes bok så ta med kontanter eller betala via swish. Det är gratis att lyssna, men för att försäkra dig om en plats bör du boka din biljett HÄR. Vi öppnade biljettbokningen igår kväll och biljetterna försvinner ganska fort. Läs mer om evenemanget HÄR.

I Åre/Järpen letar vi fortfarande samarbetspartners, om du har idéer om var Gudrun kan tala 16.00 den 15 juni får du gärna höra av dig till jamtland@feministisktinitiativ.se så snart som möjligt! Det ska vara gratis entré, men den som står för lokalen kan passa på att informera om sin egen verksamhet på passande sätt i samband med partyt. Helst ska det vara plats för minst 100 personer!

Kom och var med!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP6457rev2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s