Aktuellt / Information

Älghälg och homeparty!

Höstens bokade aktiviteter hittills är att vi ska vara med på Älghälga i Svenstavik 2-3 september och att Gudrun Schyman kommer och håller homeparty i Sveg 10 oktober. Till båda tillfällena behövs volontärer som kan arbete kortare eller längre stund, och chaufför till minst en bil som går från och till Östersund vid båda evenemangen.

Det här är vad som behövs:

Älghälga i Svenstavik
Vi har ett bord fredag 2 september 10-19 och lördag 3 september 10-17, men är bara några få som anmält att vi kan vara där. Om du kan bara en timme så är det tillräckligt för att någon av er ska kunna gå ifrån för en fika eller kanske ett toalettbesök.

Många av prylarna vi ska ha på plats finns i Östersund, i en bil utan chaufför. Så om du bor i Östersund och vill få en gratis resa tur och retur till Svenstavik kan du vara chaufför en eller båda dagarna.

Homeparty i Sveg
10 oktober 1600 är Gudrun Schyman i Sveg för att hålla ett homeparty .

Vi behöver en chaufför från Östersund till Sveg och tillbaka, med en bil med prylar som ska användas på plats. Den bilen ska även vara kartläsarbil åt Gudrun som anländer med flyg till Östersund vid lunchtid på måndagen.

Utöver det behöver vi volontärer som kan hjälpa till med att stå i entréinsläppet, dela ut papper och pennor, se till att åhörare hittar en plats med mera. Som du ser ovan så går det en bil fån Östersund som du kan lifta med i mån av plats.

Om du kan och vill vara delaktig, skriv en kommentar här, maila jamtland@feministisktinitiativ.se eller kontakta oss via facebook!

Jag hoppas vi ses!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

IMGP6508rev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s