Aktiviteter / Information / Pepp

Skapa din egen framtid!

Fi Jämtland bjuder in till öppet medlemsmöte!

Måndagen den 21 november klockan 1800 träffas vi hos ABF (Midgårdsgatan 8, Östersund, lokalen Tor) för att börja bygga för feministiska platser i kommuner, landsting och riksdag.

Vi håller på till cirka 20.00 och vi bjuder på fika under kvällen.

Kvällens innehåll:

Föredrag: om att gå från icke aktivt organiserad feminist till att sitta i styrelsen för Feministiskt initiativ på mindre än ett år. Vad innebär det att vara aktiv i Fi och hur är det att sitta i styrelsen.

Diskussion om nomineringar till olika förtroendeuppdrag. Vad innebär det, vad krävs och vd kan det leda till?

Diskussion om aktivism inom  Feministiskt initiativs och Fi Jämtlands olika arbetsgrupper. Vilka finns, vad krävs och vad kan det leda till?

Diskussion om vilka möjligheter vi har att ställa upp i val till kommuner och region. Vad behöver vi göra och när behöver vi göra det?

Kom och ta chansen att påverka din och alla andras framtid, för ett mer feministiskt samhälle!

Att medlemsmötet är öppet innebär att du inte behöver vara medlem för att komma och vara med i diskussionerna. Ta gärna med vänner, släktingar, kärlekar och kollegor. Ju fler vi blir desto bättre!

Kan du inte komma till Östersund men vill vara med under mötet? Hör av dig till jamtland@feministisktinitiativ.se så ordnar vi antingen videokonferens, Skype eller telefonkonferens.

På samma adress eller på det HÄR facebookevenemanget anmäler du om du vill komma på mötet. Det är inte obligatoriskt att anmäla sig, men det är bra om vi vet ungefär hur många som kommer när vi ska fixa fika! Tala även gärna om ifall du har allergier eller några speciella önskemål för fikat!

Nu börjar vi skapa ett rosa Jämtland!

Ingrid Mårtensson
Ledamot styrelsen Fi Jämtland

20160709 pins

 

2 tankar om “Skapa din egen framtid!

 1. Läs: Sanna feministiska kvinnor?

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3890448/Violent-girlfriend-tortured-man-refused-sex.html

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3891378/Czech-godmother-36-family-trafficked-eight-men-UK-treated-slaves-taking-wages-forcing-sleep-garage-forage-bins-food.html

  Lägre livslängd för män,
  nästan bara män som dör i arbetsplatsolyckor
  och betydligt fler män tar livet av sig än kvinnor.
  Jämställt?

  Gilla

  • Så bra att du uppmärksammar hur män påverkas av det ojämställda samhället. Det är svårare för män både att söka hjälp och bli trodda om de misshandlas av kvinnor. Män lever även ett ensammare liv, är oftare ensamma när de blir gamla och söker inte heller hjälp när de är deprimerade eller blir sjuka. Det kommer sig av att det finns en manlig norm som inte tillåter män att visa känslor och svaghet på det sätt som den kvinnliga rollen tillåter kvinnor att visa sina känslor och svagheter. Det här vill vi förändra, du får gärna bli medlem om du med vill ändra normer så att alla tillåts leva trygga och visa sig som de är för andra!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s