Aktuellt / Information / Pepp

Du kan fortfarande bli ombud!

Den 2 februari hade vi medlemsmöte för att välja ombud. Vi valde då fyra ombud och det innebär att vi fyllt hälften av de platser vi är tilldelade på kongressen.

Vi kan alltså skicka ytterligare fyra ombud. Kanske du är ett av dem?

Kongressen genomförs i Västerås den 24-26 mars. Om du blir vald till ombud behöver du ha betalat din medlemsavgift för 2017 innan den 24 februari. Du anmäler dig själv och betalar din anmälningsavgift, båda de sakerna ska göras innan den 24 februari. Anmälningsavgift, resa och boende betalar du själv, på länken ovan finns tips om billigt boende.

Det finns en möjlighet att få ett reseutjämningsbidrag på upp till 300 kr från Fi Nationellt, för de som bor längre bort än 600 km. Fi Jämtland har utöver det avsatt en summa för att bidra till resa och boende för ombuden. 

Innan vi åker kommer vi att ha diskuterat igenom de motioner och propositioner vi tycker är viktiga för oss, så att du vet hur du på bästa sätt ska var ombud för alla medlemmar i Fi Jämtland. Vi gör det tillsammans.

Omröstningen för de fyra kvarvarande ombuden kommer att ske digitalt. Skicka din nominering till ingrid.martensson@feministisktinitiativ.se och berätta lite om dig själv och varför du vill åka som ombud.

Ta chansen och var med på tre fantastiska rosa dagar där du får möjlighet att påverka vår kommande politik samtidigt som du får umgås med 400 engagerade feminister!

Rosa hälsningar
Ingrid Mårtensson
Kassör Fi Jämtland och Vice kassör Fi (nationellt)

imgp6524rev

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s