Aktiviteter / Aktuellt / Information / Pepp

Kallelse till årsmötet är utskickat!

I dag har kallelsen gått ut via mail till de som har anmält in en fungerande mailadress, och via papperspost för de som antingen inte anmält en mailadress, eller anmält in en mailadress som inte fungerar.

Årsmötet genomförs med start klockan 1800 den 22 mars i ABFs lokaler på Midgårdsgatan 8. Om du vill vara med och kunna rösta så ska du betala medlemsavgift senast 8 mars. 

Du kan anmäla ditt deltagande på årsmötet HÄR

Fi Jämtland har många medlemmar men få aktiva. Så få att vi är osäkra på om vi kan få till en styrelse för kommande år. Några i den sittande styrelsen kommer, av olika skäl, inte att kandidera för kommande period. Så, vi söker efter just DIG! Dig som tröttnat på att världen förfaller och blir mer och mer hatisk, rasistisk och sexistisk runt om dig. Dig som förfäras över Brexit, Trump, SD och Le Pen. Dig som aktivt vill vara med och bygga en annan, vacker och kärleksfull värld. Ta chansen, bli aktiv!

Om du vill nominera dig till styrelsen, som revisor eller valberedning, maila in din kandidatur till jamtland@feministisktinitiativ.se så snart som möjligt. Om du vill föreslå någon annan till någon av posterna, fråga den personen innan du lämnar in nomineringen.

Vi ses! Vi gör det tillsammans med kärleken som drivkraft ❤

Ingrid Mårtensson
Ledamot Fi Jämtlands styrelse

imgp6525rev

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s