Aktuellt / F!ffär / Pepp / Valkampanj

Nu börjas det!

Om bara ett år kommer vi att vara mitt i en valkampanj igen! Kanske, kanske kan vi ställa upp i någon kommun i Jämtland, eller till regionen, men då behöver de som är intresserade av att vara med om det, antingen som politiker eller som politisk sekreterare, höra av sig NU! Maila jamtland@geministisktinitiativ.se om du har frågor, vill veteá mer eller vill anmäla ditt intresse om att vara med.

Vi behöver definitivt börja samla in pengar så vi har en kassa att ta ur när kampanjandet börjar. Den senaste valkampanjen drev vi på vilja, lust och egna resurser. Även den här gången behövs vilja och lust, men det vore trevligt om de som engagerar sig inte behöver betala alla kostnader med den egna plånboken!

Ett sätt att vara med och bygga upp vår kassa är att handla ur Fiffären! Den är ett smarbete med hobbypysslaren Arga Tanten och Systrarna strul, där de skänker hälften av intäkterna (efter avdrag för eventuellt posto och förpackning) direkt till Fi Jämtlands kassa. Bygg upp kassan och få en unik handgjord grunka samtidigt! Kolla in det aktuella sortimentet HÄR. Det finns något för alla!

Ingrid Mårtensson
Ordförande Fi Jämtland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s