Aktiviteter / Aktuellt

Homeparty och Pride

Välkommen på 90 minuter feministisk folkbildning med Gudrun Schyman! Gudrun vill att ni har med papper och penna. Böcker finns att köpa. Fri entré!

Måndag 11 september, klockan 14.00-16.00 på Svenstavik bibliotek, Skolvägen 6 i Svenstavik.

Ett samarrangemang mellan Svenstavik bibliotek och ABF Jämtland/Härjedalen eftersom biblioteket inte kan ha politiska möten i sina lokaler. Vi i Fi Jämtland kommer inte att synas så mycket, men finns på plats för att svara på frågor.

Måndag 11 september, klockan 17.30-20.00 på Gamla Teatern, Östersund.

Vi börjar 17.30 med mingel, möjlighet att köpa fika samt få information om Fi Jämtland och om RFSL och Östersund Pride. 18.00 startar Gudrun sin föreläsning och när hon är klar finns möjlighet för frågor, köpa Gudruns bok, fika och mingel. Ta med papper och penna och kom i tid, det är begränsat med platser.

Östersund Pride, lördag den 16 september

Vi har tältplats i Badhusparken, och är på plats för att förbereda klockan 10.00. Prideparken öppnar 11.00 och är öppen till 16.30. Vi river tältet efter 16.30 och bör vara klara vid 17.00.

Om du vill vara med och jobba så behöver vi hjälp med att bygga/inreda/bemanna/riva tältet och/eller gå i paraden. Volontera del av dagen eller hela dagen. Vi behöver många fler till paraden, uppställningen börjar 13.00 och paraden startar 14.00. I vårt tält kan du innan paraden utrusta dig med ballonger, rosa ansiktsfärg och regnbågslackade naglar (ansikte och naglar till låg kostnad, ballonger gratis). Anmäl dig HÄR eller på jamtland@feministisktinitiativ.se

Hoppas vi ses vid något av de här tillfällena!

Rosa hälsningar
Ingrid Mårtensson
Ordförande Fi Jämtland

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s