Aktiviteter / Aktuellt

Efterlysning!

I helgen skulle vi haft möte med Fi partisekreterare, men mötet är uppskjutet till våren. Om du vill vara aktiv redan nu så är det två områden där det behövs olika former av insats:

Staare 2018 (5-11 februari 2018)

Vi har fått en förhandsinbjudan från Gaaltije om att delta i en jubileumsvecka, 100 år efter det första samiska landsmötet i Staare (Östersund). Troligtvis kommer urfolkspolitisk talsperson och gles- och landsbygdspolitisk talesperson att kunna vara med. Vi kan ha ett bokbord, delta i paneler, kanske något mer. Det finns en arbetsgrupp med ovanstående två talespersoner, representant för Fi gles- och landsbygdsgrupp samt representant från Unga feminister. Det vore bra om vi hade en representant för Fi Jämtland med i den gruppen också. Hör av dig till jamtland@feministisktinitiativ.se om du vill vara den personen.

Valkonferens inför riksdagsvalet och extrainsatt kongress 2018 (24-25 februari 2018)

Valkonferensen och extrainsatta kongressen hålls i Malmö. Medlemmar representeras av ombud på valkonferensen och extrakongressen. Valkonferensen och den extrainsatta kongressen har två syften, val och fastställande av listor för riksdagsvalet 2018 samt val av partiledare för att ersätta Victoria Kawesa som lämnat det uppdraget. Varje ombud företräder sin avdelning, kommunförening eller medlemsgrupp på valkonferensen och extrakongressen. En god geografisk spridning och ett intersektionellt förhållningssätt ska tillämpas vid val av ombud. Alla som är medlemmar kan söka om att bli ombud. Fi Jämtland har tilldelats sex ombudsplatser, om du kan vara ett av ombuden anmäl ditt intresse på jamtland@feministisktinitiativ.se

Vi ses!

Ingrid Mårtensson

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s