Aktiviteter / Aktuellt / Pepp

Dags att…

…betala medlemsavgiften! Om du är medlem sedan tidigare har du fått en faktura per mail (i slutet av november), passa på att betala den nu när du får en så fin påminnelse! Om du inte hittar den finns instruktioner HÄR om hur du gör. Om du alltid funderat på, men inte tagit steget, att bli medlem så är det här verkligen året det ska ske! Året när Fi och vi blir historiska! Du hittar information för att bli ny medlem HÄR.

Kom ihåg att komma och fika med oss på torsdag 18 januari klockan 18.00, i ABFs lokaler på Midgårdsgatan 8 i Östersund (vid Willys). Om du inte kan komma men ändå vill vara med? Inga problem, hör av dig så kopplar vi upp oss via dator eller mobil. Anmäl om du kommer HÄR eller via mail, jamtland@feministisktinitiativ.se. Om du vill ha digital kontakt, använd samma mail.

På mötet väljer vi ombud (du kan fortfarande nominera dig) till valkonferensen som sker i Malmö 24-25 februari. Dessutom planerar vi vårens aktiviteter. Du gör så lite eller så mycket som du själv vill, framförallt behöver vi idéer för hur vi med vår lilla budget kan göra stort avtryck! Så kom med din kreativitet och aktivism, så börjar vi skapa en valrörelse!

Ingrid Mårtensson
kontaktperson Fi Jämtland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s