Aktiviteter / Aktuellt

Aktivister sökes till 4 mars i Östersund!

Den fjärde mars är det dags för regionens evenemang ”Feminism för allas lika värde”, du kan läsa programmet HÄR. Under dagen kommer det att ske uppläsning av anonyma vittnesmål från #metoo och om du vill lämna in ett vittnesmål, eller flera, kan du göra det HÄR.

Fi Jämtland är på plats med ett bokbord och det behövs aktivister för hela dagen. Vi får börja sätta upp vårt bord 10.00 och sen ska det bemannas fram tills programmet är slut, cirka 16.30, då allt ska packas ner. Du kan vara med så mycket eller så lite som du vill och du kommer inte att behöva bemanna bordet ensam. Vi gör det tillsammans. Anmäl ditt intrsse på jamtland@feministiskinitiativ.se

Så smått har valrörelsen börjat, jag var på Unga Feministers valupptakt i Västerås i helgen och talade om aktivism och Gles- och landsbygdspolitik. Så roligt att se och höra alla engagerade feminister som var på plats. Jag finns tillgänglig för de som vill göra något liknande för att peppa igång inför den historiska valrörelsen som kommer att ge Feministiskt initiativ plats i Riksdagen! Om du vill diskutera det med mig, maila på ingrid.martensson@feministisktinitiativ.se.

Kom ihåg att bli medlem HÄR alternativt förnya ditt medlemsskap HÄR så bidrar du med pengar till valrörelsen och kan sitta på äldrevården och skryta om att du minsann var en av de som förändrade den politiska kartan i Sverige!

Med kärleken som drivkraft

Ingrid Mårtensson, kontaktperson Fi Jämtland

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s