Aktiviteter / Information / Pepp

Nu rullar valarbetet så smått i gång!

I helgen som var åkte jag till Stockholm för att få riksdagskandidatutbildning. Det är en hel del att tänka på för oss som är kandidater, även för oss i den nedre delen av listan. Vi fick även ta del av vad som är på gång nationellt, för hela landet. Om du är betalande medlem i Fi Jämtland kommer du att få mail om det, så att vi kan börja planera utifrån hur många aktivister vi blir och var i länet vi finns.

Men redan i helgen kan du träna på din aktivism, om du befinner dig i Östersund på söndag. Då demonstrerar vi tillsammans med Kurdiska föreningen:

”Kurdiska föreningen fördömer angreppet mot Afrin i Rojava.
Därför! Vi ska ha en demonstration på Stortorget i Östersund söndag kl 12:00.
Vi bjuder in alla demokratiska partier och organisationer att delta med oss i demonstrationen i solidaritet med kurderna som strävar efter fred.
Kurderna har slagits mot IS barbarerna och vunnit kriget i mänsklighetens namn.
De slogs för alla, nu Turkiet dödar kurder bomber över Afrin medans Sverige och världen ser på. Nu är det dags att den svenska regeringen, EU och övriga världen att fördöma och stoppa Erdoğans folkrättsbrott.
Alla välkomna
Länge leve Rojava och Afrin✊✌❤✌”

Jag kommer att vara en av dem som håller ett kortare tal, så kom gärna förbi och lyssna! Anmäl gärna att du kommer HÄR.

Är du eller någon i din närhet Ung feminist (högst 26 år) och bor i Östersunds kommun? Då rekommenderar jag att delta på årsmötet för Unga Feminister Östersund. Det genomförs den 29 mars, 18.00-19.30 på campus i Östersund. Kontakta emily.dernfors@ungafeminister.se för mer information. Att vara medlem i Unga feminister är gratis, och du blir medlem HÄR. 

Vill du vara med och prata i en podd? Har du något ämne du är nyfiken på, brinner för eller kanske har extra mycket kunskap om? Då får du gärna höra av dig till jamtland@feministisktinitiativ.se så planerar vi en inspelning. Det som är på gång just nu är att vi söker deltagare till avsnitt om #metoo, Gles- och landsbygdspolitik samt Fi första statsbudget.

Personligen har jag startat min egen valkampanj, som riksdagskandidat. Jag har en sida på facebook, HÄR, och jag går att boka för feministiska homepartyn, föreläsningar, diskussioner, workshops, tal, eller vad annat vi kan hitta på. Om du och dina vänner vill ha en genomgång av feminism som politik, Fi politik eller kanske Fi budget så är det bara att boka, antingen via facebook eller via ingrid.martensson@feministisktinitiativ.se. Jag åker dit ni är!

Vi gör det tillsammans!

Ingrid Mårtensson, kontaktperson Fi Jämtland och Riksdagskandidat Feministiskt initiativ

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s